terug naar de homepage   over rijks textiel            
 

ZEEFDRUK

Alles kan bedrukt worden. In de regel is de enige prioriteit dat het te bedrukken oppervlak plat is. Het grote voordeel van zeefdruk is dat de inkt zich mooi vormt naar de stof m.b.t. textieldruk. Daarnaast heeft het een lange levensduur en een hoge kleurechtheid. Het is vooral geschikt om in oplage te werken, voor elke kleurgang moet namelijk een sjabloon geprepareerd worden. Wij drukken tot maximaal 4 kleuren in oplages vanaf 25 stuks.

FLEXDRUK

Flexdruk is zeer geschikt ,om een enkel shirt met folie te bedrukken, maar een groter aantal is ook geen probleem.Deze methode is zeer geschikt om textiel naar keuze te bedrukken bijvoorbeeld met een eigen naam/afbeelding en of logo


FOTO TRANSFERDRUK

Foto Transferdruk is onbeperkt in kleuren en oplage, al vanaf 1 stuk. Deze techniek passen wij toe op witte en zwarte t-shirts, bodywarmers, jassen, ondergoed, tassen enz. Hier zijn geen opstartkosten aan verbonden.


SUBLIMATIE

Sublimatie wordt gebruikt in de textielindustrie voor het bedrukken van textiel, maar ook van gebruiksvoorwerpen, zoals bijvoorbeeld koffiemokken en tegels. Voorwerpen die op deze manier zijn bedrukt, zijn goed was- en krasbestendig, omdat het niet op het oppervlak is bevestigd, maar in het oppervlak is geintegreerd. Deze techniek is geschikt voor kleinere oplages. Wij kunnen o.a. de volgende materialen voor u bedrukken: Mokken, Geboorte tegels, Sleutelhangers, Muismatten, Buttons, Naamborden, Reclameborden, Shoppers/Tassen. Vraag vrijblijvend om informatie en prijsopgave.

BORDUREN

Borduren is een uitstekende techniek om kleding en promotie-artikelen de juiste uitstraling te geven. Machinaal borduren is onder andere zeer geschikt voor promotionele artikelen zoals hemden, caps, badges, handdoeken, paardendekens, badjassen, schorten, tassen, sweaters en bodywarmers.

Aan het borduren van namen en cijfers zijn geen opstartkosten verbonden. Wel als u uw logo geborduurd wilt hebben, hiervoor gelden prijzen op aanvraag. U kunt bij ons terecht voor oplages vanaf 1 stuk!